dijous, 9 de maig de 2013

TOCAR PLEGATS

Hola a tots i a totes, 
ja sabeu que el dimecres vam anar al teatre Barrades i ens van ensenyar uns instruments: van tocar el saxo, la flauta i la guitarra i uns altres instruments més. L'obra de música es deia TOQUEM TOTS PLEGATS i van tocar i fer cançons molt boniques. Eren quatre nois i tres portaven instruments de vent i un altre de corda, l'escenari era mitjà però amb la seva música semblava més gran, hi havia molts focus que apuntaven a l'escenari i uns altres a la resta de la sala, que van apagar al començament de l'obra fins que van sortir els músics.
Els músics van entrar i sortir pel costat nostre, i el presentador ens va dir que participessim amb ells amb les seves cançons i nosaltres ho vam fer amb molt de gust i també vam cantar les seves cançons junts amb els músics. 
Tots ens vam divertir molt i els hi vam pagar aplaudint molt fort al final de l'actuació en mostra del nostre agraïment per l'estona tan divertida que ens van fer passar a tots.
Bé aixo és tot el que puc explicar de tan bonica actuació al Teatre Barrades. Molts petons per tots els meus companys i fins un altre, adéu.


Paula Gordillo
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada