dimarts, 2 d’abril de 2013

LA SETMANA DE LA SOLIDARITAT

Hola amics i amigues! Sóc el Daniel de la classe 3r. A i us vull explicar la SETMANA DE LA SOLIDARITAT.
En la Setmana de la Solidaritat tots els nens i nenes de cicle mitjà estàvem repartits en grups de treball que es deien: el linx ibèric, l’ós bru, el llop ibèric, la tortuga mediterrània, la llúdriga i la foca monja.
Va ser molt divertit. Hi havia tallers per la tarda i també amb el teu grup d’animal aprenies per què estava en perill d’extinció, les causes, on vivia i cada grup feia un dossier.
El dilluns vam anar d’excursió, vam fer el joc dels crancs, us l’explico: hi havia humans que anaven amb un teixit de roba verd, que es menjaven a tots. També hi havia crancs grocs que tenien la peça de roba groga, que es menjaven a les algues, que tenien una peça de roba taronja. Les algues no menjaven a ningú. Els crancs vermells portaven una peça de roba de color vermell i es menjaven als crancs grocs i les algues. Guanyaven els crancs vermells (que eren l’espècie invasora) i els humans.
I després els professors ens van cridar perquè vinguéssim tots. Van dir que els humans es mengessin també els crancs vermells. Llavors es va estabilitzar una mica més l’ecosistema i vam jugar una estona.
El dijous vam anar d’excursió tot el dia al parc de Cervantes. Vam esmorzar i vam jugar una estona. Els professors del nostre animal van partir el grup en dos i el Marci ens va explicar com seria aquesta gimcana. Vam fer totes les proves i cada professor ens donava un tros de paraula i al final fèiem una relacionada amb la natura. Quan vam acabar descansàvem. Després, quan van acabar tots els grups vam dinar. Després de dinar vam jugar una estona, vam baixar els que volien a la tirolina i els que no anaven al parc del costat o al de dalt. Després vam tornar al col·legi.
El divendres vam fer una festa a la Plaça Espanyola. Tots els nens vam ballar fent músiques molt divertides. Després van venir els de la E.S.O. amb un cartell i llavors vam penjar cada cicle unes lletres. Vam tornar al col·legi i vam marxar de vacances.
Aquesta setmana m’ha agradat molt perquè hi havia molts tallers variats i tots eren molt xulis i també per les excursions.
Adéu Bastoners! Una abraçada!
Daniel

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada