dimarts, 2 d’abril de 2013

DESCOBRIM COSES DE MONTSERRAT

Hola, els alumnes de 3r A vam fer una sortida a Montserrat el dia 15 de març, ens vam haver d'aixecar a les 7:00h per no arribar tard a l'escola i agafar l'autocar perquè havíem d'entrar a les 8:00h del mati.
Vam agafar l'autocar desprès d'una estona d'espera...des de l'autocar vam veure la muntanya de Montserrat de lluny, mentre arribàvem anàvem repassant les cançons que havíem de cantar a l'espai Gresca.
Quan vam arribar en Guillem el nostre escolà, amb la companyia de Lluis el seu company, ens va portar al cremallera perquè poguéssim pujar a Montserrat.
Érem 17 escoles de diferents llocs. Quan vam baixar del cremallera vam deixar l'arbre i vam anar a l'espai gresca a veure les actuacions que feien les altres escoles. Van estar molt bé. En Guillem ens va portar al museu de Montserrat i vam veure la mòmia egípcia, ens van dir que possiblement podria ser una noia perquè la mida de la cadera era ample com la de les noies. Ens vam aixecar i ens van deixar veure la mòmia, no sabem si la mòmia era una persona important perquè ella va arribar en una de les tombes egípcies i aquella tomba no era la seva perquè se suposa que a la seva tomba havia de posar el seu nom i el de la seva família i en la que portava ella, no posava res i d'aquí van venir els dubtes de qui era aquella noia.
Vam sortir del museu desprès d'una xerrada interessant sobre la mòmia, ens vam dirigir cap a uns nois que feien el joc del memori i vam començar a jugar amb ells, va ser divertit.
També vam anar a l'escolania, ens van ensenyar la sala de jocs de l'escolania on vivien, hi havia un fútbol, una taula de ping-pong, una X-box 360, un escacs gegants...Les habitacions eren de quatre persones eren acolorides, a les classes hi havia un piano i el Guillem ens va tocar una cançó amb el piano.
Quan vam acabar amb el joc ens vam dirigir cap a les escales de l'espai gresca perquè era el moment d'actuar nosaltres vam cantar unes corrandes i ens van aplaudir molt.
Quan vam acabar l'actuació vam dinar a les 14:00h i amb uns quants nens de la nostre escola vam fer el joc del mocador es va apuntar un escolà. Desprès de dinar li vam fer nosaltres un regal al Guillem, era una samarreta, en la que ell sortia cantant davant de la nostre escola.
Desprès vam anar a la Basílica i vam estar allà aproximadament una hora. Els escolans ens van rodejar cantant una cançó i tots vam aplaudir molt. Quan vam sortir en Guillem ens va donar un regal era fet a mà, era la muntanya del Cavall Bernat.
I AQUI HA ACABAT LA NOSTRE EXCURSIÓ A MONTSERRAT.
Miryam

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada