diumenge, 24 de febrer de 2013

CARNESTOLTES


Hola nois i noies, us explicaré què vam fer el dia de Carnaval.
Quan vam arribar a l’escola vam anar a la classe de 3r A a assajar una cançó. Després vam baixar les disfresses al pati, ens les vam posar, ens vam col·locar a les nostres posicions i vam esperar que baixessin la resta de classes per sortir tots junts a fer la rua. Nosaltres anàvem disfressats de l’Univers amb planetes i estrelles, d'altres anaven d'astronautes i marcians.
Al pati hi havien les classes de P3, P4, P5, 1r, 2n, 4rt, 5è i nosaltres. Quan vam estar tots preparats vam sortir de l´escola, i al carrer estaven  els pares, les mares, les àvies, avis, i també vam veure que hi era la Mònica, la nostra professora.
Tots junts vam donar tres voltes a la Plaça Espanyola, i després de fer les voltes vam anar al pati de secundària on hi havia un senyor que feia de Michael Jackson i tocava la guitarra.
Vam  jugar, ballar, i ens vam treure les disfresses. Que bé! Estava molt content.
Quan va acabar la festa al pati, uns van anar a dinar a casa i uns altres vam anar a dinar al menjador. Els de menjador vam menjar de postres, pastís de xocolata, que bo!!
A la tarda vam treballar amb el projecte Montserrat i vam treballar les preguntes que li volíem fer al Guillem, que havia anat a Moscou a fer un concert.
Per últim vam jugar a jocs d’aula com “El mikado”, construccions, “Hundir la flota”, al apalabrados, a fer puzzles…
Després quan anavem cap a casa ens vam tornar a posar les disfresses.
QUIN DIA MÉS DIVERTIT!!
Oriol Navarro
3r B (Els Geganters)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada