dimarts, 18 de juny de 2013

COLÒNIES

En aquest relablogg us explicaré què hem fet durant les colònies. Un cop tothom de 3r i 4rt érem al cole vam anar cap a l'autocar, vam pujar i ... vam marxar!!!

En aquestes colònies hem fet un munt d'activitats i experiències molt divertides a la casa d'Artur Martorell a Calafell. A la tarda del dimecres, una de les activitats que vam fer va ser anar a la platja de Calafell. Un cop a la platja ens vam dividir en quatre grups. A la sorra els monitors ens van explicar com són les petxines, n'hi havia de molts tipus: un d'ells era la petxina gravada, un altre la petxina d'ou, petxinot, musclos, cloïsses... etc. La meva amiga Berta i jo vam fer un forat a la sorra on vam trobar aigua.

Dijous vam aprendre a viure com els Ibers, en primer lloc ens van deixar tocar alguns animals (eren vius), un d'ells va ser l'estrella de mar. Ens van entrenar per ser com els Ibers i vam fer unes curses i uns jocs amb gomes. També ens van ensenyar com comerciaven els Ibers. A la tarda vam anar a la Ciutadella, és on s'hi conserva la població dels Ibers.

Al dia següent, divendres, vam anar al castell de la Santa Creu i ens van explicar una història que va passar fa segles abans de Crist al castell. Va ser molt interessant.

Ens ho vam passar molt bé, molt bé, molt bé i vam tornar esgotats a casa.

Sobretot he escrit aquest relablogg dedicat especialment als nens que no han anat de colònies, l'Hèctor, la Paula, la Sandra, l'Aroa, la Daniella i la Merytxell C.


Anna Gadea 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada