dimarts, 28 de maig de 2013

Sortida a la Fundació Miró

Hola nois y noies m’agradaria explicar-vos la sortida que van fer els Bastoners ala Fundació Miró.
Per arribar a la fundació vam agafar el metro i vam parar a la parada d’Espanya i després l’autobús, quan vam arribar la nostra professora Núria va anar a buscar al que ens guiaria durant el recorregut, llavors va venir el Carles i la Gemma ens van dir que faríem durant l’estada a la fundació Miró i la Sofía, una companya de la classe, li va dir que el seu besavi havia treballat amb Joan Miró fent l’obra “La dona i l’ocell”. Vam entrar i ens vam portar cap a el pati de les oliveres allà es trobava una estàtua i un oliver que recordava el senyor Joan Miró, l’estàtua tenia un guant.
Després vam anar al pati de les aigües, en el pati de les aigües hi havia una piscina que ens va dir el Carles que era perquè no caigués muntanya avall, dins la piscina hi havia una estàtua que es deia “La Dama de Chicago”, vam seguir i ens vam trobar un tapis de diferents colors. Desprès vam veure una estàtua que es deia “L’ocell solar”, vam estar a una terrassa on hi havia moltes estàtues i ens van explicar perquè hi havia ratlles, era perquè quan plogués passes l’aigua per allà i caigués per les gàrgoles.
Per acabar, vam anar a un lloc on es podia observar com es feia el formigó. Vam entrar a la sala de treball, ens van dividir en tres grups, per fer-ho la Gemma i el Carles ens anaven donant peces, quan la vam acabar, la vam ajuntar i ens vam acomiadar dels dos.
Va ser una sortida molt emocionant i interessant per aprendre coses noves sobre Joan Miró i les seves obres, per finalitzar el relablog us vull dir que el millor moment de la excursió va ser quan vam acabar de fer la maqueta.

Carla Rodríguez 3rA


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada