dilluns, 13 de maig de 2013

SANT JORDI

Hola nens i nenes,

El dia 23 d'abril és quan celebrem el dia de Sant Jordi. Aquell matí vam anar al Parc de la Torrassa. Allà vam fer la ginkana amb moltes proves.

Una de les activitats era el ball de cavallers, una altra era amb una taronja fer equilibris amb una parella, una altra era tirar una pilota en el cercle, vam construir una torre humana, una altra era fer un camí amb dues parelles i un a sobre l'altre havia de seguir el camí i després el de baix s'havia de posar el mocador i el de dalt havia de dir dreta o esquerra, i una altra prova era d'endevinalles. 

Després vam esmorzar i després vam anar als premis de l'Auditori. Els alumnes de 4rt d'ESO ens van fer una representació teatral de Sant Jordi. 

Quan va acabar, al pati els mestres van formar els grups per l'activitat de la tarda i després de dinar cada grup va anar a la seva classe. Allà ens van repartir les peces que havíem guanyat al parc i tot el grup va pintar les peces i les va enganxar a una cartolina, per tal de crear un puzzle. Més tard, vam fer un escut i ens van nomenar cavallers.

Aquest dia va ser esgotador i m'ho vaig passar molt bé!

Un petó

Kaiwen Zheng


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada