dijous, 11 d’abril de 2013

L'EXCURSIÓ AL PARC DE BOMBERS DE L'EIXAMPLE

Hola amics:
L’altre dia vaig anar al parc de bombers de l’Eixample, va ser super guai! Primer vam demanar al departament de bombers que fessin sonar una falsa alarma. Ens va semblar molt divertit donat que alguns bombers es pensaven que l’alarma era real i tots van començar a vestir-se. Veient que s’ho havien cregut, nosaltres vam començar a cridar: Falsa alarma ! , Falsa alarma !
Després ens van ensenyar com vestia cada un dels bombers: la infermera o infermer porta el casc blanc, el bomber porta el casc vermell i el caporal el porta de color negre.
Al cap d’una estona ens van portar a veure quatre videos. Un feia referència a l’historia dels bombers , un altre als bombers de l’actualitat ( les proteccions, els vehicles i els tipus de persones que hi intervenen), l’altre a uns personatges (dos nens ) que patien un incendi a casa i l’ultim a uns personatges de dibuixos animats que nosaltres els hi vam dir gafes. Per què? Doncs molt sencill, perquè com no podien fer gaires personatges diferents (són molt cars de crear) , només en van fer quatre i sempre els passaven coses dolentes com ara: encenien un coet i com havien deixat una finestra oberta, el coet hi entrava i incendiava la casa, un altre perque el pare s’havia adormit amb la cigarreta a la boca i a mitja nit se li queia la cigarreta, que encara estava encesa, a la manta i es tornava a produïr un incendi, etc.
Quan vam acabar de veure els videos, ens van ensenyar els vehicles. Hi havia el tanc lleuger, el tanc pesant, el tanc de bosc, el charlie, l’escala, l’ambulància, etc.
Després ens van separar en dos grups ( nens i nenes ) i ens van ensenyar com funcionava l’escala, que per cert fa 37m. Un bomber s’hi va pujar i quasi tocava els ocells! I després ens vam pujar al tanc de bosc i quan la meitat del grup vam ser-hi a dins ens van ensenyar les diferents parts, per exemple, darrere de les cadires hi havia unes motxilles amb unes ampolles d’oxigen. Vam baixar i després van pujar els nens de l’altre grup. I aquí es va acabar la sortida. A mi em va encantar tot plegat! Fins aviat!
Irene Canal  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada