dilluns, 18 de febrer de 2013

CARNAVAL A L'ESCOLA


Ja fa unes setmanes ens van dir de que aniríem disfressats,de l’univers. Els mestres ens van demanar portar una ampolla d’aigua buida i unes canyetes de veure la llet. Durant la setmana i els primers dies de la següent 4ta (grup classe) 4tb(grup classe) i la lluna(desdoblament) vam pintar amb pintures de diferents colors unes cartolines molt grans amb els dits.
La setmana següent, quan ja tothom tenia l’ampolla d’aigua buida, li vam retallar una mica la part de dalt i una mica la de baix. Després vam fer vuit tires i li vam grapar les cartolines retallades en forma de planetes per un costat d’un casc que feien els mestres i a l’altre costat del casc un sol. El casc ens el van fer els mestres mentre retallàvem els planetes.
Durant la setmana de carnaval vam fer les bosses, aquest any anàvem tota la classe en una bossa gegant, tots menys el mestre.
El Rei Carnestoltes ens manava coses com sortir amb la roba a l’inrevés, portar cosses al cap... I el divendres 8 de febrer ens vam disfressar. P3 ,P4 i P5 anaven de marcians, 1r d’astròlegs, 2n de coets i astronautes i els profes de cicle inicial de controladors espacials “WASA” i 3r d’univers de nit i 4t de dia i els mestres del mateix però individual.
El dia de carnaval vam fer una rua de tres voltes a la Plaça Espanyola per que tots el pares, mares, avis i gent de la família en veiessin. Després de la rua vam anar al pati de secundaria i vam passar molta estona ballant. Per la tarda podíem fer jocs de taula o dibuixar. A la nostra classe a segona hora vam escoltar musica de YOUTUBE i ens ho vam passar molt bé.
I així va ser la preparació i el carnaval a l’escola. VA SER SUPER GUAY COM ELS ALTRES DIES DE FESTA!!!
HELENA CABELLO HERNÁNDEZ


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada