dijous, 10 de gener de 2013

EL NADAL AL COLE


Hola companys i companyes de 4tA. Aquest relablog va sobre el Nadal, el dia 21/12/12.
Primer vam anar a la classe de 4tB i vam escoltar cançons de Nadal i típiques de l’ escola com: La cançó del Tió, Quan Somrius, Hail, Merry Christmas....
Després vam anar a l’ església a cantar les nadales. Nosaltres, 4t, vam cantar: LA TUNQUETANCTUNC i SANT JOSEP FA BUGADA. I quan tots el cursos van cantar les seves nadales, molts professors van cantar la cançó que fèiem de pregària: Quan Somrius.
Llavors vam tornar a l’ escola, per fer cagar el Tió. Cada classe tenia un alumne que agafava un pal i tenia que donar-li cops mentre tot el cicle cantava la cançó del Tió. De la nostra classe el va fer cagar el numero 16, el Rubèn. El Tió va cagar: torrons de xocolata tallats, neules, i polvorons. I finalment vam fer l’ Amic Invisible. Els vam obrir i vam jugar al pati amb ells fins la una.
Però també es podia tornar a l’ escola a les 3. Perquè els de Batxillerat feien un Tarda de Cinema. Es posaven unes dades en un full i 3 euros i podies passar la tarda veient una pel·lícula sorpresa durant tota la tarda.
El que més em va agradar va ser menjar els torrons, les neules i els polvorons.
 Així va anar el dia de Nadal a l’ escola.

  DanielCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada