diumenge, 13 de gener de 2013

CANTADA DE NADALES

La cantada de nadales va començar a les 10:00h del divendres 21 de desembre del 2012 a la Parròquia de la Mare de Déu dels Desemparats. La cantada la van fer els alumnes de P3, P4, P5, 1r,  2n,  3r, 4t, 5è i 6è de primària.

En arribar a l’església, tots els nens ens vam posar al banc que ens corresponia segons el curs. Mentre que els nostres pares, avis i la resta de gent que ens va venir a veure es van posar a la resta de bancs que estaven lliures.
A l’ arribar el nostre torn, la senyoreta ens va dir quan ens aviem d’aixecar i un cop drets vam anar cap a les grades i ens posàrem a les posicions que havíem assajat. Després vam començar a cantar mentre la senyoreta ens dirigia.

Aquest any, els nens i nenes de 3r de primària hem cantat les següents nadales: “El pobre alegre” i “Som al dia de Nadal” .
En acabar de cantar, vam tornar al nostre seient i vam veure als nens més grans que encara cantaven després de nosaltres. Finalment,  i un cop tots vam acabar la cantada, vam tornar en ordre de l’església cap a l’escola.

Jo al començament de la cantada, estava molt nerviós perquè hi havia molta gent mirant. Però vaig començar a cantar i em van passar tots els nervis.
La cantada de nadales em va agradar molt. Ja espero les de l’any que ve.
Abraçades,
Daniel Mujal Arilla
3r B  Els Geganters


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada