dijous, 24 de gener de 2013

Al Tecla sala "La muntanya de sal"

Dimecres 16 de gener, vam anar al Centre d’Art Tecla Sala i vam fer una activitat que és deia “La Muntanya de Sal” que s’havien de buscar quadres segons les pistes i quan els trobaves, havies de respondre unes preguntes.
Tan les pistes com les preguntes les teníem escrites en un full, primer el full de les pistes i quan trobàvem el quadre ens donaven el full amb les preguntes.
Vam dividir la classe en 5 grups, érem colors. Jo era del grup vermell i els altres companys eren o liles, verds, grocs i blaus. Ens van ficar uns gomets rodons per saber quin grup érem. Les preguntes que eren del primer quadre, eren sobre el quadre que havies trobat, les preguntes del segon quadre també eren iguals, però hi havia una que era fer una activitat com fer un dibuix sobre el carrer on vius o el lloc que més t’agrada de l’Hospitalet; un altra grup vam fer un dibuix fet amb cordes, i d’altres grups van fer servir coses diferents, com enganxar cartolines i retalls de roba de sac per fer un dibuix. També es va treballar amb una caixa transparent amb plàstics de bossa dins de colors i una llanterna, per veure l’efecte que feien els plàstics il·luminats.
Va ser una sortida matinal molt divertida, em va agradar molt fer dibuixos amb cordes, no ho havia fet mai. També m’ho vaig passar molt bé buscant quadres. Cada grup en buscava dos.
Aquest es el meu dibuix:
ISAAC IBÓS BUESO 3rA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada