dijous, 8 de novembre de 2012

LA NOSTRA CLASSE

Hola a totes i a tots!
Som la classe dels geganters. Som de tercer de primària de l'escola Sant Jaume de la FEP. A la nostra classe som 25 nens i nenes, 11 nens i 14 nenes de 7 i 8 anys. Som xerraires, divertits i simpàtics. La nostra tutora es diu Mònica.
La nostra escola és força gran, té dos edificis: un on hi ha infantil i cicle inicial i mitjà i l'altre edifici on estan cicle superior, ESO i Batxillerat. Tenim sis patis en total, dos menjadors, un gimnàs, una biblioteca, dues sales de plàstica, un laboratori, dos sales d'ordinadors, una aula de música i moltes aules.
La nostra escola és de dos línies. Nosaltres som 3er B. La nostra aula és petita, però acollidora. Tenim una pissarra digital i una de guix, un ordinador, quatre gegants (que vam fer nosaltres). Les parets estan decorades amb treballs, cartells i fotos. Les assignatures que fem són: matemàtiques, música, educació física, plàstica, català, natació, religió, castellà, medi, taller d'informàtica, anglès, l'hora telemàtica i educació en valors. Tenim mols professors: Pili, Núria, Inés, Oriol, Teresa, Mª Jesús, Roser i l'Àngels.
Alguns nens de la classe fem extraescolars: ballet, futbol, anglès, música, voleibol, bàsquet i judo.
A la classe ens em distribuït diferents càrrecs: pissarra, agenda, paper de reciclar, material, data... de manera que tots els nens ens responsabilitzem del nostre càrrec.
Bé, esperem trobar-nos en el proper relablogg i poder explicar-vos més coses sobre nosaltres els Geganters.
Adéu i fins el pròxim relablogg!


3er B els geganters.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada