dijous, 25 d’octubre de 2012

ELS DIABLES
Hola amics,

Ens diem els diables i som els nois i noies de 4t B. A la classe hi ha 26 nois i noies d'entre 8, 9 i 10 anys. Anem a l'escola Sant Jaume i és una escola parroquial que està al carrer Santiago Apòstol. La nostra ciutat es diu L'Hospitalet del Llobregat, perquè estem al costat del riu Llobregat. A la nostra ciutat hi ha una estàtua que es diu l'Acollidora perquè acollim a tota la gent que ve de fora. La nostra localitat té molts edificis de pisos i per això hi viuen molts habitants. Pertanyem a la comarca del Barcelonès que és una comarca de costa.

La nostra escola és gran i té dos edificis, una biblioteca, un auditori, un gimnàs, dues sales d'informàtica, un pati molt gran amb porteries i cistelles i d'altres de petits on també es pot jugar. El nostre pati és al terrat de l'edifici i allà ens divertim molt. També fem excursions i extraescolars molt divertides: art, danses, anglès, futbol, basquet, ballet, judo, aeròbic, atletisme, volei i alguns fem catequesis.
La nostra aula és molt ample i tenim una pissarra digital, també tenim mestres molt divertits. El nostre personatge és un diable, i nosaltres també ho som una mica de diables, per això tenim maces i carretilles, que són el pal i els petards que porten els diables als correfocs. Celebrem diferents festes al llarg del curs.
Si entreu al nostre blog ( http://relabloggs1213.blogspot.com.es/) llegireu totes les excursions, festes i activitats que farem al llarg del curs.

Esperem que us hagi agradat.

Adéu, fins aviat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada