dijous, 18 d’octubre de 2012

ELS CASTELLERS

Hola nois i noies! Som la classe d' ELS CASTELLERS (4T A) de l'Escola Sant Jaume de la F.E.P.
Aquest any som els grans de l'edifici. Ara ja tenim entre vuit i deu anys.
Som 15 noies i 11 nois tots els mateixos del curs passat més la Irene que ara ve a la nostra escola i estem molt contents d'estar tots junts. Tenim una profe molt guapa que es diu Mª. Jesús. Pràcticament tenim els mateixos professors i professores del curs passat i tots són molt guapos.
La nostra classe és bastant gran però no tant com la de l'any passat. Tenim també dues pissarres: una de guix i una digital. A la classe estem molt bé: no tenim ni fred ni calor.
La nostra classe té moltes finestres, és molt bonica i la tenim ben endreçada: prestatges per posar els diccionaris, les bíblies, jocs de taula,... i aprofitem la cantonada per posar el racó de medi, de mates,... També tenim suros amb informacions de totes les matèries.
La nostra porta té un piuet de seguretat i els encarregats de la porta també tenen més feina. A més, enguany tenim l'intèrfon que connecta amb porteria i, de tant en tant, dóna feina als missatgers.
Aquest any ens han regalat un far gegant en un cartell de religió que ens mostrarà allò correcte.
Enguany a l'escola també han renovat l'aula d'informàtica i tenim un portàtil per a cadascú si el necessitem, però també continuarem fent treballs en grup, que ens agrada molt.
Hem fet un treball d'investigació sobre els Castellers: tenim moltes fotos de castells i castellers perquè hem fet uns relats amb grups sobre aquest tema i les hem portat per decorar la classe.
Estudiem molt i fem molts treballs com ara portar endevinalles, fotos, i aquest any ja tots podem escriure amb boli blau.
No fa molt que hem posat els càrrecs i ja tots som més responsables.
Aquest curs tenim una assignatura nova “L'HORA TELEMÀTICA” i la dedicarem a fer treballs amb l'ordinador i a treballar el projecte telemàtic.
També farem moltes sortides com ara a les pistes d'atltetisme i al museu de Terrassa,... i al final de curs ens esperen les colònies de tres dies a la casa Artur Martorell a Calafell!!! QUÈ GUAI!!!
Si us ha agradat aquest escrit podeu seguir trobant-nos al RELABLOGGS!!!
Adéu, amics i amigues dels senyors dels castells!!!! Molts petons i fins aviat!!!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada